Save the date: Flos na konferenci TechoCon 2019

Rádi bychom vás pozvali na TechoCon – celodenní interaktivní konferenci zaměřenou na technologické inovace a jejich vliv na život v kancelářích. TechoCon se koná 19. 9. 2019 v pražské Hostivaři.

 

Hlavním tématem letošního ročníku je Well-Being & Sustainability. Program je nabitý přednáškami a panelovými diskusemi odborníků z České republiky i ze zahraničí. Přednáška agenta Flos Daniela Baránka “Bezmála 60 let úžasné světelné cesty” (15:00 - 15:20) bude věnována historii a know how značky Flos a je třeba se na ni registrovat.

Konference je pro odbornou veřejnost zdarma, počet míst je však omezený.

 

Doporučujeme potvrdit účast včas na flos@wowbrands.cz nebo se registrovat přímo na webu akce.

 

Instalace českého zastoupení značky Flos se bude věnovat novince letošního roku: ZERO TRACK. Lištový systém, který svým minimalistickým designem padne do jakéhokoli prostoru, kde není možné (častokrát nevzhledné lišty) zapustit do podhledu. V tuto chvíli se jedná o rozměrově nejmenší lištu na trhu, její rozměry činí 17mm na šířku a 7mm na výšku. Bude vám spíše připomínat zapuštěnou lištu s decentním rámečkem. Kromě různých typů stmívatelných reflektorů bude k vidění i limitovaná re-edice lampiček Ventosa, dále do detailu propracované svým zdobením ze sádry svítidlo Skygarden a nakonec funkční lampa Captain Flint. Produkty je mimo jiné možné ovládat mobilní aplikací.

 

 

TechoCon

 

19. 9. 2019, 9:00 – 21:00 (večerní party)

 

U Továren 770/1b, Praha 10 – Hostivař

 

Jak se k nám dostanete najdete na webu konference

Máte zájem o produkty Flos?

Kontaktujte nás

KONTAKT

 

Designová svítidla: umělecká,

kreativní a inovativní.

 

 

 

© Copyright 2018. All Rights Reserved.